Kedves Olvasó!

Az itt olvasható cikkek, ill. hang- és videóanyagok célja hozzásegíteni az embereket, hogy még többet tapasztalhassanak abból a csodálatos ajándékból, amit az Úr Jézus kínál minden embernek. Az alábbi gombra kattintva elolvashatod, mit ír Ellen White erről:

A Lélek korszaka

A felfedezőút első lépéseként érdemes komolyan elgondolkodni a következő prófécián:

Még ezután kell jelentős igazságoknak – melyek pünkösd időszaka óta elkerülték a figyelmet és rejtve maradtak –, a maguk isteni tisztaságában előragyogniuk Isten szavából. Akik igazán szeretik Istent, azoknak a Szent Lélek olyan igazságokat fog kinyilatkoztatni, amelyek mára elhalványultak az elmékben, vagy teljesen újak.” (E.G. White, 1888-as anyagok [Kiben bízhatunk IV.], 1651.o.)

Ellen White ezen kijelentése rendkívül jelentőségteljes. A helyreállítás munkája nem ért véget az 1844-es nagy advent ébredéssel, de még az 1888-as üzenet meghirdetésével sem. Mai napig jelentős igazságok vannak Isten igéjében feltáratlanul, elsősorban a pünkösdi események – a Szent Lélek keresztsége – kapcsán. De ha szeretjük Istent – írja Ellen White –, Ő olyan igazságokat fog kinyilatkoztatni nekünk, amelyek szokatlannak, vagy újszerűnek tűnhetnek korábbi ismereteinkhez képest, ugyanakkor befogadásuk szükséges Isten művének befejezéséhez.

Ezek az igazságok napjainkban bontakoznak ki, a Lélek erejének kíséretében. Az oldalon található tanítások ezeket tárják fel, és megmutatják az utat, hogyan tapasztalhatod meg Jézus ajándékának teljességét. A kezdéshez kattints az alábbi gombra:

Fundamentumok


© Az oldalon található anyagok változatlan formában szabadon másolhatók!